Safe - Prolog

24 Juli 2013, 18:11
Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan and Zayn Malik. Hur hade det varit om ingen av de hade sökt till x-factor 2010? Hade de överhuvudtaget känt varandra då? I denna historia har killarna lyckats hitta varandra utan Simon Cowells hjälp och är minst lika bra vänner som de är i verkligheten. Enda skillnaden här är att de nu inte är kändisar. 
 
17 åriga Cassie lever ett ganska uppochnervänt liv i London. Hemma är allt kaos och hennes förhållande är till hennes förtvivlan på väg att rasa ihop helt. Det enda som faktiskt verkar stå stabilt i Cassie's liv just nu är vänskapen hon har med sina två bästa vänner.
 
Som om det inte var nog med allt strul hon redan har i sitt liv, träffar Cassie nu en kille som kommer att ändra mycket och få henne att tveka. Att tveka på vad som är rätt och vad som är fel. Att tveka på vad hon själv vill och framförallt tveka på orden hon får höra om och om igen utav andra. När man inte vet vad som är rätt sak att göra, ska man då följa sina egna instinkter eller lyssna på de andras varningar och bara gå därifrån?
 
I denna novell kommer ni att få läsa om London livets galna fester och sena nätter. Både komplicerade och inte så komplicerade relationer och en väldigt pressad skolgång, men framför allt kommer ni att få hänga med Cassie när hon träffar och utvecklar sina känslor för tonårskillen Harry.
 
 
 
Kommenterat av Matilda

Längtar efter 1:a kapitlet ! Bara efter prologen känner jag att detta kommer bli en riktigt grym novell! Och älskar den nya designen!

Svar: Hehe, jag ska se om jag kan få upp det i morgon. Men senast fredag i alla fall! :) Och ja, designen gillar jag själv också riktigt mycket faktiskt. :D
One D Tales

2013-07-24, 20:48:01
Kommenterat av Berättelser om One Direction

Åh, den låter grym! Längtar till den börjar!(:
Och designen är sjukt snygg..gillar den verkligen!:)

2013-07-25, 08:59:29
URL/Bloggadress http://Http://berattelsermedonedirection.blogg.se/
Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: