Svar på frågestund

24 December 2013, 13:44
Hur gammal är du? - 16 år. Född 97.

Vad fick dig att starta den här bloggen? - Jag läste en annan novellblogg och hade en massa idéer som jag bara ville skriva ner och göra något av. Först skrev jag vara berättelser på min dator, som jag aldrig gjorde någonting med, och sedan kom jag på att jag lika gärna kunde dela med mig av det jag skrev.

Hur länge har du gillat (älskat) 1D? - Oj.. ehm. Jag vet inte riktigt faktiskt. Någon gång i början av 2011 tror jag att jag föll pladask för deras leenden, och då var det liksom kört. ;)

Har du någon favorit bland killarna? - Egentligen hatar jag att svara på den här frågan. Nej, jag har ingen favorit. Jag älskar de alla lika mycket. Men jag måste erkänna att jag känner lite annorlunda för Harry. Inte mer, bara annorlunda. If that makes any sence? hehe.

Varför tycker du om 1D? - Det finns så mycket man kan säga som svar på den här frågan, så jag vet inte ens var jag ska börja. För det första är de ju riktigt snygga, gulliga, charmiga och sjunger bra. Det var därför jag fastnade för de först, men sedan har man märkt att det är så mycket annat underbart med de också. Det bästa är nog att de är sig själva. De skrattar, de skämtar, de retas med varandra, de gör bort sig, de beter sig så extremt normalt även när kamerorna är på. Det älskar jag. Och att de trots allt inte har förändras så mycket igenom hela den här resan. Alltså visst - om man kollar på deras videodiaries från x-factor så ser man ju en viss skillnad från hur de är nu, men det jag menar är att de inte har förändrats på grund av att de blivit kända. De har bara mognat ju, och det skulle de ha gjort i vilket fall som helst. Jag hade kunnat skriva så mycket mer på den här frågan, men det får räcka.
 
 
 
Hur gammal är du? - 16.

Var bor du?
 - Uppe i norr.

Har du pojkvän?
 - Nej, det har jag inte.

Vilken klass går du i, om du går i gymnasium, vilken linje? - Jag går första året på gymnasiet, där jag läser Samhälls.

Favoriten i 1D? - Läs högre upp. :)

Favoritlåt i UAN, TMH och MM? - Alltså gud, vad svårt... Men okej: More than this, Over again & Half a heart.

Vilken utav killarna "Shippar" du mest med tillsammans med deras flickvänner? ;) -
Shippade Liam och Danielle sjukt mycket förut... men nu måste jag väl säga Louis och Eleanor.
 
Vad är din typiska vana? - Jag har en del konstiga vanor, men det är en som jag verkligen måste göra, och min mamma får verklig ryck på mig när hon ser det. När jag äter kan jag inte äta upp allt på tallriken. Jag måste alltid lämna typ två/tre gafflar mat på tallriken, för det känns som att det har hunnit bli kallt och äckligt. Jag kan inte äta upp det sista. Det går inte. I så fall måste jag ta mer, och sedan lämna det sista igen...

Noveller/bloggar du läser?:D - Jag läser typ inga bloggar.... eller jo Zara Larssons ibland faktiskt. Också brukar jag kika in på dessa två novellbloggar dagligen: http://novellermedonedirection.blogg.se & http://onedirectionnooveller.blogg.se

Om du skulle säga en kändis du var mest lik i utseendet, vilken skulle det vara då?;) - Alltså oj. Jag är verkligen inte lik någon kändis alls. Alltså verkligen inte ens lite............ Kan inte svara på det där faktiskt. o.o
 
Vem är din favorit karaktär i din novell? - Eftersom jag spenderar så mycket tid till att förklara Cassie's tankar och känslor osv, så är mitt svar på den här frågan garanterat Cassie.
 
Vem är din favorit i 1d? - Redan svarat på. :)
 
Går du i någon sport? - Nej, det gör jag inte längre. Har gått i en massa olika, men nu tränar jag bara typ cirkelträning och sådana saker ibland.
 
Vilken årskurs går du i? - Första året i gymnasiet. Samhälls.
 
Favvo färg/mat/artist/låt/veckodag/månad? - Lila / Kroppkakor / Ed Sheeran / When the darkness comes / Fredag / Juli (de felsta av dessa svaren ändras då och då.. men så här ligger det till just nu)
 
Varför började du skriva på denna blogg? - Svarade på en liknande fråga högre upp. :)
 
Vad får dig inspererad att skriva? - Allt. Helt ärligt. Sätter jag på en bra låt kan det få mig inspirerad. Ser jag en bra film kan det få mig inspirerad. Händer det en rolig grej i mitt vardagliga liv kan det få min inspirerad. Men mest är det nog ändå musik. Jag får konstant idéer ifrån låtar jag lyssnar på. 
 
Något måtto? - "Varför inte?"
 
Bästa citatet? - "That to love is to destroy, and that to be loved is to be the one destroyed."
 
Vänster eller höger-hänt? - Höger.
 
Om du lägger armarna i kors, vilken hamnar överst? - Vänster.
 
Syskon? - En lillasyster. 
Kommenterat av Berättelser Med One Direction

Ofta du är 97:a? Det hade jag aldrig gissat på. Du är så sjukt bra på att skriva. Såg att du bor uppe i norr, jag gör också det. Har du kik? Kika mig på: niallnomatterwhat

Svar: Jajamen, 97a är jag. :) Haha, måste bara fråga, vad hade du gissat på om jag bett dig gissa min ålder? (innan du visste)
One D Tales

2013-12-24, 17:36:44
URL/Bloggadress http://berattelsermedonedirection.blogg.se/
Kommenterat av Berättelser om One Direction

94:a/93:a eller nått sånt!:)

Svar: Jag antar att jag ska ta det som en komplimang, på nå vis. :)
One D Tales

2013-12-24, 22:43:13
URL/Bloggadress http://berattelsermedonedirection.blogg.se
Kommenterat av My (1D Novell)

Oj var du bara 97a, hade fått för mig att du var 96a eller något liknande, haha! åh.. blir verkligen glad av att läsa att du kikar in på min novell, verkligen. Eftersom du faktiskt inspirerar mig mkt å är en favorit av alla noveller jag läser så gör det mig såå glad av att veta att du även läser min! hihi

Svar: Haha, jessbox. 1997 kom jag till världen. Åh, sötnos. Eftersom jag bara läser din och en annan, antar jag att det måste ha varit någonting som fångade mitt intresse första gången jag kikade in på din blogg. Jag brukar inte orka följa några novellbloggar, men det bara hände typ. Haha. :D
One D Tales

2013-12-24, 23:21:05
URL/Bloggadress http://novellermedonedirection.blogg.se
Kommenterat av Berättelser om One Direction

Sv; haha, ja det var absolut inget illa menat!:D Har du kik?:)

Svar: Haha, okejokej. :) Jo.
One D Tales

2013-12-25, 10:46:22
URL/Bloggadress http://berattelsermedonedirection.blogg.se
Kommenterat av Berättelser om One Direction

Sv; Vad heter du på Kik?:)

Svar: Det tänker jag inte ge ut här, sry. :)
One D Tales

2013-12-25, 17:27:13
URL/Bloggadress http://berattelsermedonedirection.blogg.se
Kommenterat av Bella

Glömde en fråga, men du år välja på om du vill svara på den eller ej. Har du haft någon sorts stress över att aldrig hitta någon i ditt liv? Som att du skulle bli ensam resten av livet? Jag har någon sån period nu... Har du något tips? :)

Svar: Jag svarar på den här, hoppas det är okej. Men nej, det har jag väl inte riktigt haft, och tyvärr har jag väl inte precis några tips heller.. men jag tycker bara du ska ta det lugnt och fokusera på nuet. Skolan tillexempel. Kärleken kommer när den kommer och det är absolut ingen idé att stressa fram några känslor, för då blir det bara rappakalja av det hela.
Och jag kan lova dig att det finns någon som passar oss alla där ute, även om det ibland kanske känns som att alla andra hittar perfekta killar, men inte en själv. Jag tror alla har sådana stunder när det känns rätt hopplöst. Jag vet att jag har haft det. :)
One D Tales

2013-12-27, 10:24:57
Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: