Safe - Del 18

25 September 2013, 13:17
Tidigare:
"What do you mean?", undrade jag oförstående och backade ett steg när han kom närmare mig.
  "I give you what you want, and you give me something in return, of course", klargjorde han och jag fortsatte backa när han fortsatte komma närmare. Snart kände jag en bordskant mot baksidan av mina lår och jag svalde hårt.
 
   "Touch me and I'll kill you", lovade jag med förvånansvärt säker röst och ännu en gång skrattade killen framför mig, samtidigt som han tog ett hårt grepp om mina lår och lyfte upp mig på bordet. Jag vred mig frustrerat, men lyckades inte ta mig ur hans grepp.

  "You and what army?", frågade han medan hans ena hand sökte sig in under min tröja och upp för min mage. Jag var snabb mer att slå undan hans hand och dra ner tröjan.
  "Get off me", fräste jag och blev minst sagt förvånad när mina ord fick honom att snabbt backa undan från mig.   Det plötsliga avståndet mellan oss gjorde att jag blev tvungen att koncentrera mig för att fokusera på honom igen, och det var först när jag gjorde det som jag förstod att det inte alls var mina ord som fått honom att ta avstånd från mig. Det var Fred som hade ryckt bort honom, och nu stod de öga mot öga.
  "I think she told you to back off", fräste Fred ilsket och jag såg hur de andra killarna diskret backade upp sig bakom den biffiga.
  "And what are you gonna do about it, tough guy?", provocerade biffen och jag visste att Fred skulle nappa på det. Han hade inte fått tillräckligt mycket sömn, och då blev han sur dubbelt så fort som i vanliga fall.
  "Fred, don't!", hann jag precis få ur mig innan hans knutna näve träffade den andra killen i magen.
  "Oh, you shouldn't have done that", konstaterade en av de bakre killarna - han hette John hade jag för mig, jag hade sett och hört talas om honom tidigare - samtidigt som han klev fram mot Fred för att försvara sin kompis, men precis när han tänkte slå till Fred träffade en annan hand John rätt över käkbenet i en hård smäll.
  Allting gick så fort att jag, i mitt tillstånd, hade svårt att hänga med, men efter några sekunder kunde jag urskilja Harrys lockar bredvid Fred.
  "And who would be stupid enough to interrupt my fight, if it wasn't Styles himself?", frågade den biffiga killen i en hånande ton.
  "Peter.."
  Harry lät både förvånad och ogillande när han avslöjade namnet på den biffiga killen. Jag förstod genast att de absolut inte såg varadra för första gången, och ännu en gång kändes det som om jag var den enda som inte hade vetat vem Harry var innan jag träffade honom för en vecka sen.
  "I'll be nice today, and give you an option", började Peter och jag hoppade ner från bordet för att ta mig fram till Harry och Fred, som stod bredvid varandra, båda med blicken fäst på Peter. När mina fötter fick kontakt med golvet kände jag hur vinglig jag faktiskt var, och blev tvungen att greppa tag om bordskanten för att inte ramla. Alla de små drinkarna jag hade tagit tidigare ikväll var, tillsammans vodkan för några minuter sen, tydligen alldeles tillräckligt för att göra mig riktigt påverkad.
  "And what would that be?", frågade Harry och det rådde ingen tvivel om att han var nyfiken.
  "You can either take a step aside and let me beat the shit out of this idiot, or you can stand there and let me beat you to the ground, a second time."
  En andra gång? Då var de två förmodligen inte vänner som jag hade tänkt först, utan ovänner. Bara tanken av att Peter hade slagit Harry tills han låg på golvet - om det nu var sant - fick mig att vilja smälla till honom.
  "I'd say we don't need to fight at all tonight", föreslog Harry och en lättad suck slank ur mig. Om det var något jag absolut inte ville ha just nu var det slagsmål, speciellt inte när det i så fall hade varit på grund av mig de slogs.
  Jag kunde se hur Harry nu vred sig mot Fred och gav honom en väldigt irriterad och undrande blick som sa ungefär 'vad fan yänkte du på?'. Det var ungefär vad jag kände också. Fred var aldrig våldsam. Han ville alltid lösa saker utan slagsmål och våld - så hade det alltid varit.
  "This creep was all over Cassie", försvarade sig Fred och jag kunde se hur någonting ändrades i Harrys blick. Han vände blicken mot mig och jag svalde hårt, samtidigt som jag sakta skakade på huvudet och försökte behålla ögonkontakten med honom. Jag försökte verkligen få honom att inte vända undan huvudet, för då visste jag vad som väntade, men det funkade inte.
  "Or how about I just beat you to death?", ändrade sig Harry hatfullt, samtidigt som han hastigt vände sig om och delade ut ett hårt slag till Peter. Jag hängde inte riktigt med i de snabba rörelserna, men jag tyckte det såg ut som att Peter blödde från näsan efteråt, så förmodligen träffade Harry näsan.
  Peter tog sin ena hand och kände försiktigt på sin näsa, som för att se om den var av eller inte.
  "You know, last time I was in a good mood. This time I'm not gonna stop just because you're lying down", talade Peter snabbt och även om jag koncentrerade mig var jag inte helt säker på att jag hörde alla ord rätt. I vilket fall som helst så var jag ganska säker på att vad han försökte få fram med sina ord var att han inte tänkte sluta förrän Harry var.. Medvetslös? Död? Jag visste inte riktigt vad han syftade på, men jag ville inte uppleva något av det. Därför släppte jag bordkanten och skyndade mig mot killarna.
  Jag kom fram ungefär i tid med att Peters näve träffade Harry någonstans i ansiktet och Harry tänkte precis slänga sig över honom när jag trängde mig in emellan.
  "No!", ropade jag när Harry utan att tänka - verkade det som - tog sin ena hand på min axel och knuffade mig åt sidan. "Are you crazy Harry? Didn't you hear him?", frågade jag högt och allvarligt, samtidigt som trycket på min axel fick mig att vingla åt sidan.
  "I can take him", sa Harry seriöst, utan att släppa Peter - som verkade njuta av stunden - med blicken.
  "No", sa jag igen, noga med att betona ordet ordentligt. Efter att ha återfått balansen tog jag mig återigen fram till Harry och ställde mig framför honom. Han gav mig en irriterad blick och jag kunde se hur hans käke var extremt spänd. "What if you can't?", frågade jag tyst och skakade på huvudet. Det var ingenting som jag tänkte riskera att behöva uppleva.

  "Are you gonna let a girl stop you, Styles?", frågade Peter bakom mig och jag behöll ögonkontakt med Harry medan jag nickade sakta. Han sa ingenting som svar på frågan och jag fick en känsla av att han tänkte lyssna på mig. Sakta vände jag mig om, så att jag nu stod med ryggen mot Harry och tittade på Peter.

  "Are you gonna hit a girl?" frågade jag som en liten comeback till hans kaxiga fråga. "Because I'm not gonna move."

  Jag kunde se hur Peter blev riktigt irriterad och plötsligt tog han ett stort kliv emot oss, så att han stod just framför mig, läskigt nära. Bakom mig kände jag hur Harry också flyttade sig lite närmare mig, så att min rygg nu var emot hans spända kropp. Jag kände hur min puls ökade - om det var på grund av rädsla eller om det var på grund av Harrys kropp emot min visste jag inte - men nu stirrade jag i alla fall skrämt upp på Peter.

  "You are lucky that I have a thing for cute, tiny girls like you", sa han med sträv röst och höjde sin ena hand till mitt ansikte, där han smekte min ena kind samtidigt som ett hotfullt leende lekte på hans läppar.

  "That's it!", röt Harry bakom mig och nu blev jag klämd emellan de två killarna när Harry återigen fick in en träff på Peters ansikte.

  "Fred!", ropade jag frustrerat, för att få hans hjälp att få stop på det här - trots att det praktiskt taget var han som hade börjat det - samtidigt som jag med all min kraft pressade handflatorna mot Peters bröstkorg för att skapa lite utrymme emellan oss.

  Det tog inte särskilt länge förrän Harry försvann bakom mig och jag, till min lättnad, kunde backa bort från Peter. Jag andades häftigt och växlade blicken mellan Harry - som stod med Freds armar runt sina egna armar och hatfullt blängde på Peter - och Peter - som mötte Harrys blick, men sedan tittade på mig istället.

  "You owe me one", sa han allvarligt innan han vände sig om och gick ifrån oss. Jag följde honom med blicken och när jag inte längre kunde urskilja vilken som faktiskt var Peters ryggtavla suckade jag och gick med långsamma steg tillbaka till bordet. Trots att det gick bra att stå utan stöd, var det mycket lättare när man stödde sig mot ett bord.

  "Do you know him?", frågade Fred och jag kunde höra att både han och Harry kom efter mig till bordet. Jag vände mig mot de och såg på Harry, väldigt nyfiken på vad hans svar var.

  "Not really", svarade han med en nonchalant ton och jag fick en känsla av att han bara undvek ämnet. Jag tänkte dock inte tjata om det, inte just nu i alla fall. Fred verkade inte heller orka med det, för han frågade ingenting mer om det.

  Ingen av oss sa någonting på ett tag, vi bara kollade på varandra. Fred kollade på mig, jag växlade blicken mellan honom och Harry - som i sin tur också kollade på mig. Efter en liten stund blev båda deras seriösa blickar för mycket och jag vände mig mot bordet, där en massa spritflaskor fortfarande befann sig. Jag ögnade igenom etiktterna och såg sedan någonting jag ville ha - vitt vin med rätt hög alkoholhalt. Jag sträckte mig efter flaskan och läste på den.

  Tydligen var det någon version av torrt, vitt vin - vilket enligt mig var mycket bättre än vanligt rödvin - från Italien. Det var väldigt gammalt och jag fick en känsla av det var dyrt också. En liten stund övervägde jag till och med att strunta i den flaskan och ställa in den i vitrinskåpet igen, men sedan tog nyfikenheten över. Jag ville smaka.

  Efter att ha öppnat flaskan, tagit en klunk och konstaterat att det nästan var gott, och sedan tagit några separata klunkar till, togs flaskan ifrån mig.

  "You don't need to drink anymore tonight. We're going home", sa Fred och läste på etiketten vad det var i flaskan innan han ställde undan den. Jag suckade högt och himlade med ögonen.

  "Whatever you say.. dad", muttrade jag nedlåtande och Harry skrattade lågt bakom Fred. "What is wrong with your humor?", frågade jag och skakade på huvudet när jag passerade Harry och ostadigt gick mot ytterdörren - trodde jag i alla fall. Jag visste att det inte var någon idé att säga emot nu, för Fred hade bestämt sig att vi skulle åka.

 

  När vi - efter att jag lett oss till toalett dörren istället för ytterdörren och Fred hade fått hjälpa mig att ta mig till bilen för att det inte skulle ta allt för länge - tillslut satt i Freds bil hade min onödigt glada och skrattiga sida tagit över mig helt.

  Fred körde och jag och Harry befann oss i baksätet. Han satt bakom Freds säte och jag halvlåg över de två andra sätena med Harrys axel som kudde. Ingen sa någonting på ett bra tag och jag blev minst sagt uttråkad. Att det dessutom hela tiden pirrade lite i magen och dunkade lite extra i bröstet på grund av att jag i princip myste med Harry gjorde inte att det var lättare att sitta stilla.

  Jag sneglade upp mot Harrys ansikte och var glad över att han tittade ut genom fönstret och inte kunde se att jag tjuvkikade på honom. Undra om han också kände spänningen mellan oss? Undra om han också var sugen på att bara sträcka ena handen mot mig och röra mig, se hur jag reagerade? Jag visste att jag var sugen. Extremt sugen.

  Tillslut kunde jag inte hålla mig längre. Det gick inte. Jag var tvungen att se hur han reagerade, så nu lyfte jag sakta ena handen och sträckte fram den mot Harrys ben. Inte förrän jag placerade den vid hans knä märkte han att jag ens rörde på mig. Han vred på huvudet och tittade först ner på handen, sedan på mitt ansikte. Jag kunde inte hjälpa fnittret som slank ur mig när jag såg hans förvånade blick.

  Eftersom han inte sa emot eller gjorde någonting för att flytta bort handen drog jag den sakta  upp för benet, till hans lår. Jag kände genast hur han blev spänd och ännu ett litet skratt kom ur mig innan jag hann hejda det.

  "Do I drop you off at home?", frågade Fred plötsligt och såg bak på mig i backspegeln några sekunder innan han återvände med blicken till vägen.
  "I don't know", svarade jag o brytt och började med fingertopparna att göra små cirklar på insidan av Harrys lår. Musklerna i hans ben var på helspänn och när jag tittade upp på hans ansikte hade han sin underläpp emellan tänderna i ett hårt grepp, vilket gjorde honom snyggare än någonsin förut.
  "Well, you can't come to me again Cassie. I really need to study, and you should too", konstaterade Fred från framsätet.
  "Mhmm", mumlade jag och kunde faktiskt inte bry mig mindre om skolan än jag gjorde just nu.
  "You could come to me", föreslog Harry med ansträngd röst och jag fick bita mig själv i insidan av kinden för att inte skratta åt hela situationen.
  "I guess that's better than sleeping on a bench in the park", konstaterade jag och Harry skrattade lågt åt hur negativ jag lyckades låta.
  "I guess so", höll han med och flyttade undan min hand från hans ben samtidigt som han lutade sig ner mot mig.
  "You're driving me crazy", sa han tyst och sammanbitet, så att bara jag skulle höra det, medan han placerade min hand på mitt egna lår och höll kvar den där.

  Hans röst och andedräkt sände en behaglig rysning genom min kropp och så fort han släppte mig och lutade sig mot fönsterrutan igen sträckte jag mig ännu en gång mot honom med handen.
  "I know", log jag och drog upp hans tröja en liten bit så att lite hud blev synlig. Just ovanför byxkanten strök jag fram och tillbaka med en fingertopp, från ena delen av hans v-linje till den andra, samtidigt som jag slöt ögonen och drog in ett djupt andetag med doft utav Harry.

  I nyktert tillstånd vad det ibland svårt att motstå Harry, men nu när jag var rejält påverkad av alkohol var det omöjligt. Ingenting annat fanns i mina tankar nu när jag försvann in i ett halvsovande tillstånd. Inte Rob, inte Alexa, inte skolan som jag skippat fyra dagar i rad nu. Bara Harry.

 

~~~~~

Ojdå, märkte först nu hur lång den här delen blev.. det blir lätt att jag skenar iväg när jag skriver, för jag vill beskriva detaljerat. Tycker ni sådana här delar blir FÖR långa?

Safe - Del 17

22 September 2013, 19:48

Tidigare: 

  "Are you always this easy to convince, or is it just me?", frågade Harry efter att vi hade stått tysta endast några sekunder. Jag himlade med ögonen och valde att ignorera hans fråga. Jag ville inte prata med honom och jag förstod att det var vad han försökte få mig att göra - prata med honom.
 

~~~~~~~

 

~ Cassie ~

 

  "Are you seriously not gonna talk to me?", frågade Harry när låten slutade och en annan - precis lika långsam - började spelas.
  "Nope", svarade jag kort och sekunden efter insåg jag att jag just misslyckats. "Damn", muttrade jag och Harry skrattade lågt åt mig.
  "Well, you almost kept quiet for three minutes", konstaterade han och fick det nästan att låta som en uppmuntran.
  "Why are you here?". När jag ändå hade misslyckats med att vara tyst kunde jag ju gå rakt på sak. Just nu uppskattade jag inget kallprat och helst ville jag bara ha bort Harry ur min åsyn för alltid. Jag ville inte att någonting skulle kunna kopplas till den där dagen på sjukhuset.
  "Fred called me. He was worried about you", svarade han ärligt och lät faktiskt som om han verkligen brydde sig om mig. "Plus, I couldn't miss a party. Could I?". Japp, där kom sarkasmen som jag nästan väntade på.
  "Of course you couldn't", muttrade jag och slutade dansa. Jag släppte Harry helt och tog mig ur hans grepp.
  "Where are you going?", frågade han innan jag hann gå iväg, och jag gav honom en lång blick. Varför var han tvungen att vara så snygg och charmig? Det hade varit mycket lättare att bara gå iväg om han inte hade sett bra ut.
  "Away from you", svarade jag kort och ärligt, innan jag trängde mig fram mellan de dansande paren.
  "I'll find you after I've had a drink", hörde jag Harry säga bakom mig och jag himlade med ögonen.
  "Please, don't", muttrade jag tyst för mig själv och fick samtidigt syn på Sara som stod uppe på ett bord och dansade i ett tempo som inte alls gick ihop med låten som spelades. Hon fick tydligen syn på mig också för hon slutade dansa, hoppade ner från bordet och kom snabbt fram till mig.
  "Oh god! I saw you dancing with that hottie! Did he kiss good?!", utbrast hon när hon kom fram till mig.
  "Ueeeh!", klagade jag högt och skakade bort hennes ord. Inte för att det riktigt stämde - att kyssa Harry skulle nog inte vara äckligt på något sätt alls - men det var vad jag ville känna i alla fall. Jag ville bara hata honom, men det gick inte riktigt.
  "What?! Don't tell me he was bad? With those lips he has to be amazing!".
  "Just.. No! I did not kiss Harry", klargjorde jag och hon höjde ögonbrynen.
  "No?"
  "No", bekräftade jag och nickade lite. Hon verkade chockad i några sekunder, men sedan fylldes hon av fniss och entusiasm igen.
  "Harry. What a great name. It's like it was made for him", pep hon och jag kunde inte låta bli att skratta. Om Sara blev så här påverkad av Harry bara på avstånd var det kanske förståeligt att jag ibland hade talsvårigheter i närheten av honom.
  "Well, he's a dick", konstaterade jag sedan och hon såg bara ännu mer drömmande ut nu. "Ohno, if you're picturing his dick, then please stop!", utbrast jag.

  "Whose dick?", frågade plötsligt en röst som tidigare inte varit med i samtalet. En lagom mörk och ganska hes röst, som endast kunde tillhöra en person.

  "Oh, ehm. Just..", stammade jag pinsamt fram och vred mig om för att se Harry stå och titta på oss med ett extremt roat ansiktsuttryck.
  "Just some guy that was hitting on Cassie earlier", slängde Sara lugnt ur sig i ett försök att rädda situationen, men jag var ganska säker på att Harry redan hade förstått att det handlade om honom. Något som förvånade mig var att Sara faktiskt lyckades behärska sig själv och inte alls betedde sig som hon alldeles nyss hade gjort.
  "Mhmm", mumlade Harry och lät inte övertygad överhuvudtaget. "You know, if you wanna see something all you have to do is ask", sa han sedan med ett flin och började fumla med sitt bälte.
  "Harry!", utbrast jag och smällde till hans händer för att få honom att sluta.
  "Fine", skrattade han och höjde oskyldigt händerna framför sig.
  "Just leave. I don't know what Fred told you, but there is no reason for you to be here", suckade jag uppgivet och hoppades verkligen att han skulle göra som jag sa och gå. Jag kunde se hur Saras ansiktsuttryck blev rätt förvånat när hon började förstå att jag och Harry inte träffades för första gången här ikväll.
  "I didn't come for Fred", konstaterar Harry som om det var en självklarhet, vilket det i och för sig kanske var.
  "Well, if you came here for me than there is just even more reason for you to leave. I don't want you here and I sure as hell don't need you here. I've got nothing good out of you and whenever you come around things go wrong. Just get the fuck out of here and don't you ever contact me again Harry, because I don't want to see you and I sure as hell don't want to talk to you. Ever."
  Jag blev själv förvånad över mina hårda ord och även om jag inte riktigt menade det jag sa, så fanns det en viss sanning i det. Jag ville inte se Harry. Det gjorde för ont, eftersom varje sekund i hans närhet påminde mig om Alexa och dagen då hon dött.
  Harry verkade dock varken förvånad eller sårad, utan han bara höjde ögonbrynen och nickade lite.
  "I almost thought you didn't have any feelings left. Now, this is the Cassie that I like. So cocky."
  "Oh, shut up!", fräste jag och orkade inte se på honom mer. Jag vände mig och började gå ifrån både Harry och Sara i hopp om slippa undan det jobbiga läget, men en arm slank fort runt min midja och jag fick sällskap utav Harry.
  "Don't walk away from me Cassie. Where is the fun in that?", frågade han och det kändes som om jag snart skulle explodera utav känslor som jag höll inom mig - och hade hållit inom mig för läge. För länge för att ge upp och släppa ut det nu.
  "You know that I hate you, right?", frågade jag med förvånansvärt kall ton. Jag hade aldrig varit bra på att ljuga, men den här lögnen gick jag nästan på själv.
  "Hm. At least I tried the nice way", konstaterade Harry och jag förstod verkligen inte var han menade, men något i hans blick sa mig att han tog åt sig av mina ord och inte gillade det jag sa.
  "What do you mean?", frågade jag, men fick inget svar. Istället vände Harry på klacken - fortfarande med sin ena arm runt min midja, alltså vände jag automatiskt på mig också - och höjde handen mot Sara.
  "Hey, ehm - what's your name again?", frågade han högt och jag blev lite förvånad över att Sara ens hörde honom över den skrikande musiken.
  "Sara", svarade hon i alla fall, och kom fram till oss.
  "Okay, Sara. Did I remember to tell you that Cassie's sister died last week. It was really tragic actually. I was there."
  Jag kunde verkligen inte tro mina öron. Jag kunde inte tro att Harry just hade sagt det där. Han lät så extremt känslokall, som om det inte betydde någonting alls för honom. Sårat och hatfullt stirrade jag nu på Harry, som oberört såg på mig och ryckte på axlarna.
  "Oh my god. Tell me he's kidding?", utbrast Sara framför mig och jag svalde hårt och flyttade sakta blicken till henne.
  "Not at all", lovade Harry och nästa sekund var Saras armar runt om mig, och Harrys var borta från min midja.
  "I am so sorry Cassie! Why didn't you tell me? Oh god, is there anything I can do for you?", frågade Sara upprört och släppte mig i några sekunder för att se på mig, innan hon hårt kramade om mig igen.
  "I.. Uhm.." Jag hade ingen aning om vad jag skulle säga. Varför hade jag inte berättat nått? För att det var exakt det här jag hade försökt slippa. Kramarna. Medlidandet. Klumpen som nu var tjock i min hals.
  "Can I talk to Cassie alone for a minute?", frågade Harry plötsligt och räddade mig från situationen som han själv hade skapat.
  "Of course", sa Sara och släppte mig ännu en gång. "I'll be.. Right here somewhere, if you need me", sa hon och gav mig en extremt medlidande blick innan hon vände sig om och gick iväg från oss.
  "Maybe that..", började Harry säga men jag vände mig snabbt mot honom och avbröt honom genom att hårt smälla min handflata mot hans ena kind. Slaget fick hans ansikte att vinklas lite ifrån mig och när han vred det tillbaka mot mig såg han inte alls glad ut. Kinden var röd där min hand träffat.
  "Are you enjoying this? Ruining my life?!", frågade jag, både ilsket och förtvivlat.
  "Look, I.."
  "You have no idea what I've been through. You have no idea what this means for me or for my family. You don't know a first thing about me and we're gonna keep it that way. I told you that I hated you, but that wasn't true. I don't just hate people that I don't know, without a reason. So thank you Harry, for giving me a reason. Now, I really do hate you."
  Medan jag pratade steg gråten högre och högre upp i halsen och jag kände hur mina ögon tårades, men jag tänkte inte ge efter. Jag tänkte inte låta känslorna ta över mig, för jag skulle inte klara av att hantera det.
  Istället blinkade jag envist bort tårarna, vände på klacken och gick ifrån Harry, mot bordet där flera killar fortfarande stod och inspekterade och smakade på Saras pappas sprit. Jag tog en utav de halvfulla vodka flaskorna, skruvade av korken och drog snabbt i mig några klunkar. Det riktigt sved i halsen, men det spelade ingen roll. Hellre den smärtan och äckliga smaken, än smärtan jag skulle måsta handskas med om jag inte dränkte den i alkohol.
  "Are you going all in tonight, sweetheart?", undrade en utav killarna och jag vände mig mot honom.
  "If not, than what's the point of drinking at all?", frågade jag innan jag tog en klunk till. En del utav killarna skrattade åt mig och jag måste verkligen ha missat det roliga, men det spelade ingen roll.
  "Do you have something stronger than this?", frågade jag och såg på de en efter en.
  "Stronger than clean vodka?", skrattade samma kille som pratat med mig tidigare och jag höjde ögonbrynen - återigen oförstående om vad det var som var roligt.
  "Are we talking drugs now?", frågade en utav de andra killarna. En som såg ut att vara lite äldre än de flesta andra på den här festen. Det var självklart inte droger jag hade tänkt mig, men när jag tänkte efter kanske det inte var en så dålig idé. Sist jag hade fått i mig droger hade jag inte ens kommit ihåg något dagen efter, och det var ungefär vad jag var ute efter. Att glömma - om så bara för en kväll.
  "Why? Do you have some?", frågade jag avvaktande och återigen besvarades jag utav en hel del skratt - vilket började gå mig på nerverna.
  "What's so funny?", ifrågasatte jag irriterat och de alla verkade bli förvånad över min plötsligt höga ton. Jag blev själv också lite förvånad. Det här var inte jag egentligen. Det här var hur jag blev utav alkohol. Lättretlig och lite för kaxig.
  "Nothing", lovade den äldre killen och grävde lite i en ficka. "You just found the right guy", konstaterade han sedan när han visade upp en riktigt liten plastpåse med ett vitt pulver i. Han gick runt bordet som han stod bakom och stannade framför mig.
  Han var inte så jätte lång, men ändå längre än mig, och rätt biffig. Inte tjock eller mullig, bara väldigt biffig. Hans hår var brunt och extremt kortklippt. Ögonen såg också bruna ut, dock var det för mörkt för att jag skulle kunna se de ordentligt.
  "You sure you want this?", frågade han och jag tänkte efter.

  Vid det här laget hade det börjat bränna nere i magen utav vodkan och huvudet var tungt. Jag försökte fokusera på killen framför mig, men trots att han stod still, så rörde hans ansikte på sig framför mig. Mer klunkar vodka skulle leda till att allting snurrade mer och mitt kaxiga humör skulle övergå till väldigt fnittrigt, men det skulle inte vara nog. Ville jag slippa tänka helt skulle jag behöva mer än så.
  "I'm sure", bekräftade jag och tänkte precis ta påsen ifrån honom när han höjde handen så att jag inte kunde nå den.
  "So.. What do I get out of it?", frågade han och höjde ögonbrynen.
  "What do you mean?", undrade jag oförstående och backade ett steg när han kom närmare mig.
  "I give you what you want, and you give me something in return, of course", klargjorde han och jag fortsatte backa när han fortsatte komma närmare. Snart kände jag en bordskant mot baksidan av mina lår och jag svalde hårt.

~~~~~~

Mobilskriven del, så förlåt om den blev lite halvtaskig.. :)

 

Edit; Kollade igenom delen nu lite snabbt, när jag fick dator, och insåg att det var väldigt mycket dialog i den.. Är det en bra eller dålig sak, tycker ni?

Safe - Del 16

19 September 2013, 19:00
Tidigare: 
  "Where are you?", frågade jag då istället, vilket fick till och med Niall att tystna och se på mig - förmodligen nyfiken på vart vi skulle.
  "We're in Stratford. Caistor Park Road. I think it was E15." Stratford. Det tog minst en halvtimme, förmodligen närmare 40 minuter dit. Dock spelade det ingen roll - jag skulle absolut åka.
  "I'll be there."

 
→ Cassie ←
 
  "I need your love, I need your time! When everythings wrong you make it right!", vrålade både jag och tjejen jag dansade framför med. När den låten slogs på hade volymen gått från hög till öronbedövande och efter att ha tagit en shot hade tjejen som höll i festen dragit med mig ut på dansgolvet. Jag kände henne inte alls, men det spelade ingen roll för rolig var hon. Jag hade för mig att hon hette Sara.
  "So Cassie, how old are you?", lutade sig Sara fram och frågade mig medan vi både svängde på hela kroppen till musiken. Min första instinkt var att komma upp med en vit lögn för att inte behöva erkänna att jag egentligen inte ens fick dricka, men sedan insåg jag att hon förmodligen aldrig skulle se mig igen så det spelade ingen roll.
  "Seventeen."
  "Will I get in trouble for serving you?", frågade hon då med höjda ögonbryn, men utan att överhuvudtaget se orolig ut. Att döma av hennes fråga var hon 18 eller äldre, och nu när jag tänkte efter tror jag faktiskt jag hade sett henne på studenten förra året, alltså var hon nog 20 eller kanske 21.
  "I don't drink and tell", sa jag enkelt och skakade på huvudet. "Besides.. I don't think that's your biggest trouble", konstaterade jag sedan och nickade menande mot killarna som hade dragit ut mer än hälften utav hennes pappas spritsamling och verkade ha det himla kul med de flaskorna.
  "Oh well, I hope they enjoy it because I know my father would have", skrattade hon och jag stämde snabbt in i skrattet. Det var skönt att för en gångs skull vara med någon som bara slappnade av och inte brydde sig.
  "Don't turn around now, but you have two hotties reviewing you", fnissade Sara och jag kunde se att hennes blick växlade mellan mig och någonting bakom mig - två snygga killar tydligen.
  "Who are they?", frågade jag nyfiket, och kunde inte låta bli att fnissa jag med. Hela tiden fortsatte vi både att dansa och när en ny låt gick igång bytte vi automatiskt takt på våra rörelser.
  "I have no idea, but they are definitely talking about you", kuttrade hon entusiastiskt och jag blev extremt sugen att vända mig om och titta vilka det var, men samtidigt ville jag inte förstöra stunden.
  "Are they just hot or like, hot?", frågade jag allvarligt och betonade det sista ordet överdrivet mycket.
  "One of them is like... cute, but at the same time extremly good looking", förklarade Sara och jag nickade förståeligt. Det var gabska precis hur jag brukade beskriva Fred för mig själv i huvudet, så jag förstod vad hon menade. "The other one is just dashing!" sa hon sedan och nu växlade hon inte längre blicken, utan hon stirrade förbi mig.
  Tillslut kunde jag inte hålla mig längre. Jag var tvungen att vända mig om och se efter vad som var hennes definition utav "dashing".
  Att det var Harry och Fred jag fick se stå och iaktta mig gjorde mig nästan besviken. Det tog ju bort all spänningen från själva grejen.
  "I'm gonna talk to them", sa jag och orkade inte börja förklara att det var min bästa vän och.. och Harry - som jag för övrigt var förvånad att se här.
  Den här gången var det inte någon kittlande känsla jag fick i magen av att se honom. Nu var det istället en kall klump som jag absolut ville bli av med direkt. Harry påminde mig alldeles för mycket om den där sista dagen på sjukhuset.
  Att han var riktigt snygg kunde jag dock inte förneka. De svarta jeansen han hade på sig satt som alltid tight och snyggt om hans ben. Skjortan var svart eller brun, jag kunde inte riktigt avgöra på det här avståndet, med riktigt små vita prickar på och över den hade han en kavaj. Det kändes helt ärligt inte som att han var en kavaj kille och jag hade aldrig kunnat föreställa mig honom i en - förrän nu. Det var i alla fall riktigt snyggt, fast jag började tro att Harry kunde få vad som helst att verka snyggt bara genom att ta på sig det.
  "Wow, go for it", sa Sara som helt klart var förvånad. Samtidigt som jag började ta mig fram mellan de dansande människorna fick jag en smisk på rumpan utav Sara och jag kunde höra hur hon skrattade bakom mig. Om det var alkoholen som gjorde henne så här skön och rolig hade jag ju ingen aning om eftersom jag aldrig träffat henne nykter, men jag gillade henne i alla fall redan.
  Medan jag närmade mig killarna var jag hela tiden noga med att inte möta Harry's blick, som inte lämnade mig för en sekund. Istället tittade jag onödigt noga på personerna som jag passerade. Det var inte en enda som jag kände igen så jag förstod vad Fred hade menat tidigare.
  "What is he doing here?", frågade jag, utan att överhuvudtaget dölja att jag inte ville ha Harry här, med blicken fäst på Fred när jag stannade framför de.
  "Why don't you ask him yourself?", frågade Harry och han lät nästan road. Han hade verkligen inte bra humor.
  Jag sa ingenting utan gav bara Fred en menande blick, som han genast förstod och vi båda tog några steg iväg från Harry för att kunna prata ostört.
  "What are the ods that the person I wanna meet least of everyone on this planet, walks into the same party. I mean out of every party in London he.."
  "I called him", avbröt Fred mig och jag höjde ögonbrynen och trodde nästan att han skojade först. Hans seriösa blick sa dock att han inte ljög för fem öre.
  "What?!"
  "You are a mess Cassie. I get it, it's hard. This is hard for me too. I've known Alexa as long as you have, literally. This is new for both of us and I don't know how to handle it either, but there has to be a better way than this."
  "That doesn't explain why he is here", kommenterade jag irriterat och nickade mot Harry, dock utan att se på honom.
  "I've tried to do something about this for almost a week, but you refuse to deal with your pain. Maybe what you need is someone else. Maybe I'm not enough this time", sa Fred och såg läskigt seriös ut. Jag svalde hårt och koncentrerade mig på att inte ta åt mig. Inte känna skuld för att jag fick honom att känna så. Kände jag skuld så kände jag allt, och det var jag inte redo för.
  "Look Fred, this has nothing to do with you. You just need to remember that." Jag kunde inte hjälpa att orden kom ut rätt bittert, men jag var tvungen att få det sagt.
  Sedan stegade jag iväg ut på dansgolvet igen där jag inte längre kunde se Sara. Istället började jag dansa ensam. Med händerna ovanför mitt huvud, höfterna svingande i takt med musiken och mitt huvud totalt bortkopplad från allt som mitt liv innehöll just nu stod jag säkert igenom tre låtar utan att bli störd av någon eller något. När musiken sedan ändrade stil helt och gick från riktigt dunkig musik till en lugn låt andades jag ut och slöt ögonen.
  Jag var extremt utmattad. Både i kroppen och i huvudet. Jag ansträngde mig hela tiden för att inte tänka för mycket - helst inte tänka alls - och att gå nästan en vecka utan ordentlig eller lång sömn gjorde att benen nästan inte orkade bära en längre. Att min kropp dessutom var fylld med alkholol just nu gjorde inte saken bättre.
  Plötsligt kände jag hur någon rörde vid min midja och jag hoppade automatiskt till lite samtidigt som mina ögon flög upp igen.
  "Didn't mean to scare you", sa Harry, som stod framför mig, med ett litet, nästan inte ens synligt flin. Jag förskte verkligen att fokusera på hans mun och det där flinet, men tillslut drogs min blick upp och jag såg honom rakt i ögonen. För en och en halv vecka sedan, när jag hade sett in i de där gröna ögonen för första gången, hade jag varit orolig - nästan rädd. Det var precis den känslan jag fick nu också. Oro. Jag var orolig att Harry skulle lyckas med vad det nu var han ville med allt det här.
  "You don't look so good", sa Harry efter en stund och jag hörde genast att det var exakt samma ord som han hade sagt den morgonen då jag vaknade bakfull hemma hos honom. Av någon anledning satt det kvar i mitt huvud, vilket säkert många andra saker som han hade sagt gjorde, och jag kunde se på Harry att även han var fullt medveten om att han upprepade gamla ord.
  Jag försökte att komma på någonting drygt att snäsa tillbaka till honom, men lyckades inte med det så jag förblev tyst.
  Harry använde sitt grepp om mina höfter till att dra mig intill honom och sedan började han sakta att röra sig i takt till musiken. Jag gjorde ett litet försöka att ta mig bort ifrån honom, men han höll mig kvar.
  "Oh, come on. Dance with me?", bad han och såg ner på mig med bedjande blick och ett snett leende på läpparna. Jag suckade djupt samtidigt som jag motvilligt lade armarna runt Harry's nacke och började gunga sakta tillsammans med honom.
  "Are you always this easy to convince, or is it just me?", frågade Harry efter att vi hade stått tysta endast några sekunder. Jag himlade med ögonen och valde att ignorera hans fråga. Jag ville inte prata med honom och jag förstod att det var vad han försökte få mig att göra - prata med honom.

Sen del. I know. Som alla de andra senaste delarna också har varit. Jag är sämst på att hitta tid, sorry för det.

Safe - Del 15

03 September 2013, 22:25
Tidigare:
När Harry nu svepte ena armen bakom min rygg och kupade den andra handen om mitt bakhuvud för att smeka mitt hår var det första gången som hans omfamning inte ens hjälpte lite. Ingenting spelade någon roll utan Alexa. Ingenting.
 
→ Fred ←
 
  Efter att ha förlorat någon nära är det vanligt att sörja, att kanske sitta på sitt rum och inte bry sig om någonting i några dagar, någon vecka.. Några månader? Jag hade ingen aning, för jag hade aldrig varit med om något liknande. Men Cassie, hon hade ett helt annat sätt att hantera Alexas död på. Eller att inte hantera kanske passar bättre.
  Det hade snart gått en vecka och bortsett från den dagen då Alexa olyckligtvis dött, så hade jag inte sett Cassie gråta en enda gång. Jag hade ingen aning om exakt vad som var normalt i sådana här lägen, eller om det ens fanns något normalt, men att det här inte var rätt sätt att handskas med det var jag säker på.
  På sex dagar hade vi hunnit med sju olika fester och inte ens på ljusa dagen hade Cassie tid att ta det lugnt och vila. Hon hade sagt att då blev hon bakfull och det orkade hon inte med just nu. Några timmar varje natt sov hon, men sedan tog hon en massa värktabletter för att slippa huvudvärk och sedan höll hon igång hela dagen.
  Att vara ute på fester varje kväll en vanlig skolvecka var inte precis någonting jag uppskattade, men någon var ju tvungen att hålla koll på Cassie och eftersom jag kände att den uppgiften var lite mitt ansvar så stod jag nu och lutade mot ett bord i en främmande tjejs vardagsrum - som för tillfället var flitigt omgjord till en liten minibar och dansgolv.
  Jag hade blicken fäst på Cassie som stod på andra sidan rummet med armarna runt Robs hals och förmodligen med hans tunga nere i halsen. Han verkade absolut inte ha någonting emot det här beteendet, vilket absolut inte hjälpte. Det kändes som att han - som faktiskt var hennes pojkvän - borde vara den som hjälpte henne att hantera en sådan här sak istället för att uppmuntra henne att dricka sig igenom det.
  "Hi Fred", sa plötsligt en väldigt gäll röst bredvid mig. Jag hade varit alldeles för upptagen med att granska Cassie, för att ens märka att en ganska lång, svarthårig tjej med piercing i både ögonbrynet och läppen kommit fram till mig med två stora, orangea drinkar i händerna.
  "Do I know you?", frågade jag fundersamt och försökte få det att inte låta otrevligt, vilket var lite svårt med den frasen.
  "No. But I know you", svarade hon och höll fram det ena glaset mot mig. "It's soda and a little bit bourbon", sa hon sedan som en förklaring när hon såg min frågande blick.
  "I'm not drinking tonight", sa jag enkelt och skakade på huvudet. "Thanks though", sköt jag in och pressade fram ett leende.
  "Whatever", mumlade hon och ställde ifrån sig ett utav glasen innan hon tog en stor klunk ur det andra. "I'm Elli", sa hon sedan och log ett leende som nästan såg triumferande ut.
  Sedan tappade jag helt fokus på Elli när jag såg Rob göra sig väg fram mellan de dansande ungdomarna fram mot dörren. Cassie var inte med honom, så jag sökte med blicken genom rummet och hittade henne snart på dansgolvet, där en kille jag aldrig sett förut snurrade henne under sin ena arm.
  "Oh, you have to stop with that", sa Elli bredvid mig och jag hade nästan hunnit glömma bort att hon var där.
  "Stop with what?", frågade jag oförstående och slet blicken från Cassie och den främmande killen för att titta på Elli, som också tittade ut mot dansgolvet.
  "Those looks. You're being way too obvious about your feelings for her."
  "What?", frågade jag igen och ett dämpat skratt slank ur mig. "My feelings for Cassie?".
  "Exactly. Nobody likes a clingy guy, besides Rob already has her around his little finger."
  Jag var minst sagt förvånad över att den här tjejen hade sådan extrem koll på allting, medan jag inte kunde komma ihåg att jag någonsin träffas henne förut. Att hon trodde att jag hade känslor för Cassie var dock bara roligt. När vi var mindre fick vi ofta höra sådana kommenterar och många gånger var det folk som retades för att vi sov hos varandra och alltid var med varandra. Det fanns till och med en period då vi hade börjat ta åt oss lite och då slutade umgås lika mycket. När vi blev äldre verkade folk bli vana vid att vi alltid umgicks och det här var nog första gången på flera år som jag hört någon påpeka någonting som har med kärlek mellan mig och Cassie att göra.
  "Why don't you get straight facts before you put that nose of yours where it doesn't belong?", frågade jag med ett oäkta leende och Elli himlade med ögonen.
  "Oh, I know more than you think..", sa Elli och log återigen sitt triumferande leende, bara det att nu såg det även lite retsamt ut. "Freddie", lade hon sedan övertydligt till. Den enda som någonsin kallade mig för det var Cassie, och Elli gjorde det väldigt tydligt att hon visste om det.
  "Hm, and who are you again?", frågade jag kallt och vägrade att visa min förvåning över hennes ordval. Elli himlade återigen med ögonen och hennes leende försvann. Hon var absolut inte glad åt att hon inte var den enda som kunde komma med dryga kommentarer. "Your life must really suck, when you spend your time memorizing others", lade jag sedan till innan jag gick förbi henne mot dansgolvet.
  I vanliga fall var jag faktiskt inte alls så där lätt irriterad, men jag antar att flera nätter i rad med väldigt lite sömn lämnade sina spår.
  Nu sökte jag återigen efter Cassie med blicken och fann henne med samma kille som hon dansat med för några minuter sedan. Det såg dock ut som att han ville mer än att bara dansa. Hans händer sökte sig gång på gång ner mot hennes rumpa, och det spelade ingen roll hur många gånger Cassie flyttade de uppåt för så fort hon släppte hans händer sänkte han de igen. Irriterat styrde jag stegen mot de.
  "Maybe I could have the rest of this dance?", frågade jag och såg på Cassie, innan jag vände blicken mot killen. "You wouldn't mind, would you?", frågade jag, förvånad över hur kall min röst var.
  "Actually I would", svarade han kort, men nästa sekund var Cassie ändå borta från hans armar.
  "Freddie!", log hon stolt och lade sina armar runt min nacke. Jag knäppte händerna bakom henne och vilade de emot hennes korsrygg, samtidigt som jag inte kunde låta bli att ge den blonda killen som Cassie nyss hade dansat med ett retsamt leende.
  "Who was that?", frågade jag sedan och såg på Cassie med huvudet lite på sned.
  "I d'know", svarade hon och ryckte på axlarna. Jag suckade tungt och slöt ögonen för några sekunder, innan jag allvarligt tittade på henne igen.
  "Seriously Cassie, what are you doing?"
  "Dancing..?", frågade hon prövande och jag kände att hon lekte lite med håret i min nacke. Jag tänkte precis säga att det inte var det jag menade, när någon överröstade musiken och ropade; "I found it!". Oförstående vred jag på huvudet för att få reda på vem det var som hade hittat vad.
  "She found the key to her fathers vitrine", förklarade Cassie med en entusiasm som jag inte kunde påstå att jag delade. "Come on, let's get a drink!", lade hon sedan till och släppte sitt grepp om min nacke och tog istället min ena hand och började gå mot vitrinskåpet som folk redan börjat samlas runt om.
  "I'm driving, remember?". Jag stannade och försökte få Cassie att göra samma sak, och hon lät sig faktiskt stoppas. "Can't we just go home? We don't even know anyone here."
  "I told you you didn't have to come. You can leave", konstaterade Cassie och jag himlade med ögonen.
  "And leave you alone here..? Not a chance", suckade jag och hon lös upp i ett leende, som dock inte såg särskilt glatt ut. Det var samma leende som hon haft på läpparna i flera dagar nu. Ett oäkta leende som hon använde för att täcka över sorgen. Både för att andra inte skulle förstå hur hon egentligen mådde och för att hon själv skulle slippa ta itu med sina känslor - var jag ganska säker på.
  "Then you can hold this for me", halvt beordrade hon och drog av sig den lilla väskan hon hade över axeln. Jag tog emot den och fick en snabb puss på kinden innan Cassie började backa ifrån mig. "You're the best!"
 
 
→ Harry ←
 
  "That shouldn't even be aloud to be called a party", skrattade Niall när han, jag, Zayn, Liam och Louis hade baxat oss in i bilen igen efter att ha varit in en snabbis på en så kallad hemmafest. Det hade knappt varit någon musik och säkert hälften av folket där hade suttit ner med en bok. En lugn hemmakväll var nog ett bättre namn än en hemmafest.
  "I'd say we never listen to Harrys tips again", föreslog Liam och de andra instämde genast.
  "They said it was a huge party. I didn't know it was gonna suck!", försvarade jag mig och slog oskyldigt ut med armarna.
  "Well, we have to blame someone for ruining the night", konstaterade Louis och flinade mot mig i backspegeln samtidigt som han slog igång bilen och backade ut från gården där vi stod parkerade.
  "The night is young, you still have time to save it because I don't wanna go home yet", sa Zayn förväntansfullt och jag funderade lite. Just när jag tänkte föreslå att vi kunde åka in till stan och svänga in på någon pub i en timma eller så, så fylldes bilen utav en välbekant ringsignal - min. Snabbt kände jag igenom jeansfickorna, men de var tomma. Då kom jag på att jag hade lämnat mobilen mellan framsätena när jag hade suttit fram då vi åkt till festen.
  "Ooh, it's Cassie calling", sa Louis med ett retsamt tonläge på rösten. När jag tittade på honom höll han min mobil i handen och även jag kunde se att det var Cassie's namn som lyste upp skärmen. Det gjorde mig minst sagt förvånad att hon ringde mig nu. Dagarna efter att hennes syster hade gått bort hade jag försökt ringa henne några gånger, men hon hade inte svarat. Sedan hade jag fått ett kort sms där hon sa åt mig att hålla mig borta från henne, och det var det senaste jag hört av Cassie.
  "Give it to me!", sa jag allvarligt, nästan orolig att signalerna skulle sluta tjuta och att det skulle vara för sent att svara och ta reda på vad hon ville.
  "Since when do you give the girls your number?", frågade Zayn och såg på mig med höjda ögonbryn och ett leende som nästan såg imponerat ut, samtidigt som han sa det på ett retsamt sätt.
  "Since he met this girl", sa Louis och jag reste mig upp lite halvt för att kunna sträcka mig tillräckligt långt fram och ta mobilen ur hans hand.
  "Just shut up for a minute!", beordrade jag högt och höjde ena pekfringret framför mig innan jag drog den gröna luren över skärmen och förde mobilen mot örat.
  "Harry", svarade jag snabbt i hopp om att Cassie inte hade hunnit ge upp, och det hade hon till min lättnad inte för jag kunde höra en massa avlägsna röster och skratt från hennes sida av linjen. "Cassie, you there?" frågade jag när hon inte sa någonting.
  "Actually, this is Fred", informerade en röst som absolut inte tillhörde Cassie. Återigen höjde jag pekfingret framför mig för att få tyst på Niall, som hade börjat förklara något för Louis i framsätet, vilket resulterade i att han var tvungen att höras genom hela bilen. 
  "Well, I'm listening..", sa jag för att få honom att yttra sig om anledningen till varför han ringde mig. Jag var ganska säker på att Fred var den där killen som Cassie verkade hänga med väldigt mycket. Jag hade först trott att det var hennes bror, men det verkade dock mer som om de bara var vänner.
  "I hate to say this, but there is something that I will never understand going on between you and Cassie. Even though she said she never wanted to see you again I think -"
  "Wait! She said that?", frågade jag lite roat och blev som vanligt positivt överraskad av Cassie's bestämda temperament. Jag visste inte varför men det var underhållande att se henne arg eller irriterad.
  "Not the point", kommenterade Fred irriterat och jag fick en känsla av att han inte precis gillade mig, vilket gjorde det faktum att han ringde till mig ännu konstigare.
  "Sorry, keep going."
  "I think she needs you. Or I know she needs something that I can't give her, and in this moment I'm villing to try anything. Even you." Jag förstod först nu att Cassie förmodligen inte ens visste om att Fred pratade med mig just nu.
  "If Cassie needs me, I think she can tell me herself", konstaterade jag och fick en djup suck från Fred.
  "She is not in the condition to admit that she needs anything at all", sa han otåligt och jag visste inte riktigt vad jag skulle säga. Förmodligen var hon helt förstörd, som de flesta nog skulle ha varit om ens tvillingsyster dött. "Could you just get here?" muttrade Fred och jag nickade sakta, men kom snabbt på att han inte såg mig.
  "Where are you?", frågade jag då istället, vilket fick till och med Niall att tystna och se på mig - förmodligen nyfiken på vart vi skulle.
  "We're in Stratford. Caistor Park Road. I think it was E15." Stratford. Det tog minst en halvtimme, förmodligen närmare 40 minuter dit. Dock spelade det ingen roll - jag skulle absolut åka.
  "I'll be there."
Väldigt sen, och kanske lite tråkig del också... Menmen. :)