Summer love - Del 45

16 Juni 2013, 01:35
Tidigare:
"Well, ehm.. She's.. Shall we go record?" frågade han tillsist och ett brett leende spred sig på mina läppar. Harry var verkligen söt. Det var det som var så bra med honom. Han kunde vara riktigt söt ibland, han kunde vara rolig, lite dryg ibland, seriös, ironisk.. Ja, allt möjligt.
"You go. I'll be there in a minute" sa jag och vände mig om för att gå till närmaste toalett.
 
 
~ Harry's perspektiv ~
 
När jag och Karen kom in i studion stod Louis inne i inspelningsbåset och sjöng på den sista refrängen i Little Things, som vi nu höll på att spela in det sista utav. Alla de andras blickar vändes mot oss.
"Hazza, finally" sa Niall glatt och räckte fram en knuten näve mot mig, som jag lätt boxade till.
"Guys, this is Karen. My cousin" förklarade jag och lade ena armen om Karens axlar. "And Karen, this is.." började jag med hon avbröt mig.
"Yeah, I know" sa hon och tog en klunk av sitt kaffet. "I'm a fan. Kind of.. Not one of those crazy girls though. I just like your music" förklarade hon och jag såg förvånat på henne.
"You never told me" konstaterade jag och hon ryckte oberört på axlarna.
"You never asked."
 
"Harry, get in there" sa en kille, eller man, som satt vid bordet där vår producent alltid var placerad.
 Jag antog att han var någon sorts vikare.
"What am I singing?" frågade jag när jag gick in till det lilla rummet och tog på mig hörlurarna.
"The second chorus" informerade han och fipplade lite med knapparna han hade framför sig. "Ready?" frågade han sedan och såg upp på mig. Jag nickade och ställde mig framför micken.
 
När musiken startade började jag genast trumma takten mot mitt lår med ena handen och gjorde mig redo för att sjunga. När rätt tillfälle kom började jag sjunga.
 
"I won't let these little things slip out..." Sedan stannade musiken och jag tystnade.
"A little lower, please?" hördes producentens röst genom dom små högtalarna i rummet.
"Yeah. Okay." Musiken började ännu en gång spelas från samma ställe som förra gången och den här gången sjöng jag raderna i en lite lägre ton. Jag visste inte riktigt när Natasha hade kommit in, men mitt i refrängen fick jag syn på henne ute med dom andra. Hon stod med blicken fäst på mig, med munnen lite halvt öppen. Jag fortsatte sjunga och först när jag log mot henne verkade hon förstå att jag tittade på henne. Hon stängde snabbt munnen och log blygt tillbaka.
 
~ Natasha's perspektiv ~

När jag kom tillbaka till studion och Harry var den som stod inne i båset och gjorde sig klar för att sjunga insåg jag att jag aldrig hade hört honom sjunga heller. Jag gick fram till Liam och Zayn där dom stod och pratade om någon kille som hette John. Jag lyssnade först lite halvt på deras samtal, men så fort Harry började sjunga riktades hela min uppmärksamhet mot honom. Hans hesa röst var 10 gånger bättre än jag hade kunnat tro och plötsligt förstod jag verkligen varför Sophie och alla dom andra skrikande tjejerna var så otroligt fästa vid dessa 5 killar. Dom tre som jag hittills hade hört sjunga var otroliga och deras utseenden var inte heller något att klaga över, för att inte tala om deras personligheter som jag bara blev mer och mer förälskad vid hela tiden. Dom var verkligen lätta att älska, alla 5.

Harry blev tvungen att sjunga om vissa rader flera gånger innan producenten var nöjd. Jag hörde knappt någon skillnad på alla dom olika gångerna, men då var ju jag inte särskilt bra på sådant. Tillsist var allt i alla fall klart och jag hade nu fått höra dom alla fem sjunga.
"Let's listen to the whole song" sa Niall och man hörde förväntan i hans röst. Vi alla tyckte självklart att det var en jättebra idé och producenten slog på den ihopklippta låten.
"We're gonna make some small changes I guess, but this is it for now" förklarade han samtidigt som Zayns röst fyllde rummet. Nu, för första gången, lyssnade jag ordentligt på texten. Jag blev genast ännu mer säker på att alla som någonsin skulle höra den här låten absolut skulle älska den. Den var verkligen fin och kunde absolut få en att känna sig älskad.

När låten började gå mot sitt slut öppnades dörren och alla vände sig om för att få syn på Brenda i dörröppningen.
"What are all of you still doing here? You're supposed to be at the radiostation half past 12" sa hon stressat och jag tittade snabbt på klockan. Kvar över 12.
"Ops.. I totally forgot. Come on guys, we need to go!"
 
Lite mindre än en kvart senare gick vi in på radiostationen och blev genast skickade till rätt sal, där två män satt vid ett bord med mickrofåner framför sig.
"Oh, and now the boys we all have been waiting for is finally here" sa den ena och det tog ett tag innan jag förstod att han pratade med alla lyssnare.
"I'm gonna let you listen to this song while the boys are getting redy to sing for us. We'll be right back with some live music" sa den andre och sedan slogs One Directions What Makes You Beautiful på - den låten hade till och med jag hört.
 
De två männen visade oss ut till ett annat, mycket större, rum där det fanns fem ganska höga stolar med varsin mickrofon just framför. På golvet en bit framför stolarna var det en massa mindre stolar placerade, där det satt folk och tittade på oss när vi kom in. Jag blev genast lite nervös, men det släppte en aning när killarna gick fram till stolarna och jag åt andra hållet - då var det ingen som tittade på mig. Killarna satte sig på varsin stol och pratade lite tyst med varandra innan en av dom två männen kom upp fram till dom och lånade Zayns mickrofon för att prata så att alla lyssnare och även den lilla live-publiken skulle höra honom.
"We're now gonna be the first persons ever to hear their recently released single Live While We're Young live. Here they are. One Direction!"
 
Jag lutade mig mot väggen och studerade dom alla fem när dom stoppade på sig hörlurarna. Man såg på dom att dom stortrivdes med det dom gjorde. Alla satt med leenden på sina läppar och gungade fram och tillbaka med musiken. Dom mimade då och då små korta ord till varandra, som sedan fick dom andra att skratta. Det var roligt att se hur den som sjöng just för stunden var den enda som satt riktigt koncentrerad.
Det blir bara sämre och sämre. Ledsen för det... Jag vill bara få slut på den här nu eftersom jag inte har något mer bra att komma med till denna novel. Så less för tillfället. .__.
Och hörrni, varför har ni slutat kommentera? Det är så mycket roligare att skriva om någon uppskattar det.
Kommenterat av Berättelser om One Direction

Det var jättebra!:D Tråkigt att du också får färre kommentarer!:(

2013-06-16, 10:06:13
URL/Bloggadress http://berattelsermedonedirection.blogg.se
Kommenterat av Sofia

Det blir inte sämre och sämre, den är fortfarande exakt lika bra.
Det är därför jag fortsätter läsa, fast vissa gånger har jag nog glömt bort att kommentera..
Men du ska veta att jag fortfarande läser och det gör nog många andra som kanske också glömmer att kommentera ibland.<3

Svar: Tack ska du ha. Det gör det hela roligare att veta att någon fortfarande uppskattar att jag skriver, hehe. :)
One D Tales

2013-06-16, 14:36:09
Kommenterat av Ellinor

Hallå, det är ju sjuuukt bra! Jag har bara varit väldigt upptagen och mått lite dåligt - men nu ska jag börja kommentera igen :D x

Svar: Tack! Åhnej, alltså känn dig inte tvingad till att kommentera. Ta hand om dig själv istället, om du mår dåligt! :) x
One D Tales

2013-06-16, 15:14:54
URL/Bloggadress http://www.onedshow.blogg.se
Kommenterat av DIN BERÄTTELSE IN MY♥

Duuuu !! Det blir ju bara bättre och bättre ! Du ska veta att det inte alltid måste vara spänning utan också lite utav deras vardag också ! Det gör berättelsen lite mer verklig :) fortsätt med din berättelse för det finns nog många som vill att denna berättelse ska fortsätta Ellerhur !? :) DU ÄR BÄST !!!

Svar: Så roligt att höra! Tack ska du ha sötnos! :D
One D Tales

2013-06-17, 00:19:32
Kommenterat av Ida

Tycker det är jättebra!

2013-06-17, 01:08:37
Kommenterat av Wilma

Sv; Åh tack så himla mycket! Din kommentar gjorde verkligen min dag :) <3

Du är ju också sjukt duktig, den här delen är inte alls dålig. Kram xx

2013-06-17, 19:21:49
URL/Bloggadress http://onedirectionfanfic.blo.gg
Kommenterat av Anonym

sjukt bra!

2013-06-18, 02:23:08
URL/Bloggadress http://thedaylight.blogg.se
Kommenterat av My (1D Novell)

du är så duktiiig!!

- Sa ju tidigare att när jag skulle börja på en ny novell så skulle jag kontakta dig. Del 1 är uppe nu och hoppas att du kanske stannar? hihi. Kram!

2013-06-21, 11:43:26
URL/Bloggadress http://novellermedonedirection.blogg.se
Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: