Summer love - Del 48

25 Juni 2013, 04:43
Tidigare:
"But.. if you guys wanna hang out without me that's cool. I mean, I'm a girl.." började hon men Louis avbröt henne innan hon hann säga mer
"Oh, don't be silly. Ofcourse you're gonna come too!" sa han och utan anldening tutade han två gånger, vilket ledde till att bilen framför oss ökade farten rejält och vi alla fick ännu en anledning att skratta.
 
 
~ Natasha's perspektiv ~
 
"Nooo, the pizza is getting wet!" utbrast Niall som tillsammans med Louis bar pizza kartongerna från bilen.
"And I'm burning my hands! Hazza hurry with that lock!" lade Louis till.
"I'm trying, I'm trying!" sa Harry medan han stressat fumlade med nyckeln i låset.
"Try harder" muttrade Niall och i samma sekund öppnade Harry dörren och vi alla trängde oss in i den lilla hallen. Trots att vi endast hade gått från parkeringen som inte alls befann sig långt bort droppade det om våra kläder på grund av regnet som verkligen öste ner utanför.
 
Jag trampade av mig skorna och följde efter dom andra in till vardagsrummet, där dom tre pizza kartongerna redan stod uppradade på den lilla bordet. Niall hade hunnit vara till köket för att hämta kniv och gaffel och nu öppnade han ena kartongen för att börja skära.
"Wow, this isn't working" sa jag samtidigt som jag hindrade en av kartongerna från att ramla i golvet. "Let me do this" la jag sedan till och tog med mig pizzorna mot köket.
"Hurry!" hörde jag Niall säga bakom mig innan dom började planera någon sorts turnering i tv spel.
 
Jag letade igenom lådorna tills jag hittade en sax och klippte sedan alla pizzorna i lagom stora bitar. Jag förstod verkligen inte hur tre så här stora pizzor skulle gå åt, men dom hade insisterat på att det inte räckte med två familje-pizzor.
"Do you wanna play too, Nat?" ropade Zayn från vardagsrummet och jag skrattade lite för mig själv. Jag, spela tv-spel.. med dom? Njaaa.
"I don't really play playstation" svarade jag samtidigt som jag tog med två av pizza kartongerna ut till killarna.
"But that doesn't matter, 'cause we're playing x-box" konstaterade Louis och flinade samtidigt som jag såg honom kladda ner mitt namn på ett papper, det såg ut som ett spelschema. Dom gjorde verkligen en ordentlig turnering.
"But.. Louis I can't play. I've never done it before in my entire life" förklarade jag långsamt medan jag ställde ner kartongerna på bordet och gick tillbaka till köket.
"Maybe Niall will finally have a chance then" sa Harry och jag kunde nästan höra flinet på hans läppar. Flinet som jag mer än gärna hade sett just nu.
"Oh, shut up! We both know I'm so much better than you" sa Niall och det hördes tydligt att han hade munnen full med pizza. Jag hade tänkt ta med mig tallrikar och bestick, men insåg att det var helt onödigt, så istället letade jag lite i kylen och blandade saft i en kanna innan jag gick tillbaka till vardagsrummet med saftkanna och sex stycken glas.
 
Tjugo minuter senare var redan två matcher avklarade och lite mer än två pizzor uppätna. Jag hade knappt fått i mig en och en halv bit, men killarna verkade klara av resten utan mig.
"Okay, next match is between Niall and Natasha" läste Louis upp.
"Do I really have to play?" frågade jag skeptiskt när Harry räckte sin kontroll mot mig. Tanken på hur mycket jag antaglige skulle skämma ut mig var inte något jag ville se bli verklighet.
"Yep" svarade Harry säkert och jag suckade, men tog emot kontrollen.
"I don't even know wich way to hold it" muttrade jag, dock var det såklart en överdrift. Jag hade faktiskt tittat på riktigt mycket när min bror och hans kompisar hade spelat massa olika tv-spel förut, men jag hade aldrig fått vara med och spela.
"I'll teach you how to play" lovade Harry och hoppade närmare mig i soffan. Jag kände hur våra lår nuddade vid varandra och sneglade försiktigt ner på benen.
"Go through the control with her before we start" sa Niall och nickade mot mig och Harry.
"Yeah, okay.." började Harry och pekade på olika knappar och spakar meda han sa vilken som gjorde vad. Redan när han var färdig och Niall tryckte igång matchen hade jag glömt bort i princip allt Harry just hade sagt åt mig.
 
Det började med att jag trodde jag var fel lag och dessutom inte kom ihåg hur man passade bollen.
"Where do I pass the ball?" frågade jag med blicken fäst på tv:n. Jag var riktigt dåligt på sånt här, men när jag väl spelade ville jag självklart vinna. Dock var nog inte chansen för det särskilt stor just nu men jag tänkte i alla fall försöka.
"Push green" svarade Harry och jag gjorde snabbt som han sa, vilket resulterade i att bollen på skärmen flög rakt in i ena målburen. Kommentatorn från spelet sa något med "goal" och jag höjde händerna i luften.
"Did you see that? I scored" utbrast jag och var tvungen att medje för mig själv att jag var lite stolt. Jag hade verkligen trott att jag skulle vara helt totalt chanslös.
"Yeah, you did score.. but the point goes to Niall" sa Louis och jag kunde se hur han kämpade för att hålla sig för skratt.
"Did I tell you that the other goal is yours?" frågade Harry och jag kunde se att skrattet bubblade även inuti honom. Toppen. Jag hade gjort självmål.
"You told me to push green!" klagade jag och hoppades på att dom andra också skulle förstå att det var Harrys fel. Plötsligt hörde jag hur Niall kippade efter andan och inte förrän nu insåg jag att han satt dubbelvikt i sin fåtölj och skrattade så att han inte fick luft.
"Oh, come on. It wasn't that fun" muttrade jag, dock med ett litet leende som började smyga sig fram, och tog närmsta kudde från soffan och slängde den på Niall.
"Yeah... Actually.. It... It, was!" fick han anträngt fram och nu började alla dom andra också skratta. Jag förstod verkligen inte varför dom alla verkade tycka att det var så otroligt roligt, men av någon anledning fick dom mig också att skratta. Det liksom bara smittade av sig.
 
"And Nat.. you pushed red, not green" informerade Harry när vi alla hade samlat oss en aning.
 
~ Harry's perspektiv ~

FIFA tuneringen slutade med att Zayn vann och Natasha kom sist, efter att inte ha vunnit en enda match och inte ha gjort ett enda mål - förutom sitt självmål som hon hade tvingat oss alla att glömma bort för alltid.
"I'm gonna head home" sa Niall och reste sig upp. "See you guys tomorrow." Han tog med sig en av dom sista, nu kalla, pizza bitarna när han försvann ut i hallen. Det tog inte många minuter innan Liam och Zayn följde Niall's exempel och for iväg hemåt.
 
"I'm gonna take a shower" informerade Louis när han reste sig upp och gick mot badrummet, också plötsligt var det bara jag och Natasha kvar. Hon låg i andra änden av soffan och lutade mot armstödet med blicken fäst på mig. Hon såg en aning fundersam ut och jag blev genast nyfiken på varför.
"What are you thinking?" frågade jag och log svagt.
"You know.. I heared you sing for the first time today" sa hon allvarligt och fortsatte se på mig med samma blick. Jag förstod inte riktigt vart hon ville komma med det här och väntade därför på en fortsättning, men det verkade inte komma någon.
"So..?" frågade jag för att få ut mer ur henne.
"So.. I guess I just wanted to say that you were amazing" svarade hon och nu log hon brett och gulligt. Det var en komplimang som jag aldrig kunde få nog av, speciellt inte när den kom från henne.
"Thank you" svarade jag efter en liten stund och sedan verkade det som om det samtalet var slut. Natasha låg kvar, tyst, och det gjorde jag med.
 
"I'm going home this saturday.." mumlade Natasha tyst efter ett tag. På lördag.. det var bara 5 dagar kvar då. Jag hävde mig upp på armbågar för att kunna se henne bättre. "It feels like I just came here. I mean, I just met you and now I'll have to leave" fortsatte hon och det lät på hennes röst som om den skulle brista när som helst. Som om tårarna inte var långt under ögonlocken. Jag visste inte vad jag skulle säga, men jag visste exakt vad jag ville göra och hade velat göra hela dagen.
"Hey, come here" sa jag samtidigt som jag tog tag i båda Natasha's fotleder och drog henne mot mig i soffan. Jag lutade mig ner över hennes kropp och höll upp min egen kroppsvikt med båda händerna som jag placerade ovanför hennes huvud, mot soffan. "We still have five days" viskade jag och gned försiktigt min nästipp mot hennes.
"But only five.." svarade hon tyst och såg på mig med en ängslig blick. Jag fuktade mina läppar med tungan och lade huvudet lite på sned, hela tiden med blicken fäst på hennes bruna ögon. Jag förstod precis hur hon kände, för jag kände likadant. Fem dagar, det var ju ingenting.
"Let's make them the best" föreslog jag och hon nickade kort och svalde hårt.
"Let's make them the best" höll hon viskande med och jag skymtade en tår som trängde sig ner över den täta raden ögonfransar.
"Don't cry.." mumlade jag och fångade upp tåren med min ena tumme. Jag såg hur Natasha pressade fram ett fejk leende och då kunde jag inte längre hålla mig ifrån hennes läppar, utan jag kysste dom impulsivt och det tog inte mer än en sekund innan hon besvarade kyssen med mer kraft och passion än någon av våra tidigare kyssar.
 
"Wow, I'm still at home, you know." Louis röst avbröt kyssen innan den ens hade hunnit börja, kändes det som, och jag såg upp på honom där han stod i valvet till vardagsrummet och flinade mot oss. Jag sneglade ner på Natasha som befann sig under mig och den ljusrosa färgen som jag älskade befann sig över hela hennes kinder.
"Oh god.." mumlade hon generat och gömde ansiktet mot min axel, vilket fick både mig och Louis att skratta tyst. Det var otroligt hur charmig Natasha var.
Okej hörrni, ursäkta om denna del är rörig, har ett par stavfel här och där eller något sådant. Jag har inte sovit en blund hittills och känner att det börjar bli dags för det, men ville verkligen få ihop det här kapitlet först!
Aja, släng in en kommentar innan ni vandrar vidare till nästa blogg.. :) Godnatt! xoxo
Kommenterat av Berättelser om One Direction

Jättejättebra del!:)) så fina!!!

2013-06-25, 10:48:44
URL/Bloggadress http://berattelsermedonedirection.blogg.se/
Kommenterat av My (1D Novell)

haha men gud.. när hon spelade FIFA var exakt det som hände när jag skulle testa spela med några kompisar.. så himla pinsamt, därför jag log genom hela även denna gång. HAHA! Å Harry å Natascha, herregud.. Finaste paret jag orkar inte" du är så himla duktig :) älskar denna novell!

Sv; nej gud nej! du har ju sett min header! haha. Är inte ett dugg bra på att göra headers faktiskt.:(

2013-06-25, 12:31:27
URL/Bloggadress http://novellermedonedirection.blogg.se
Kommenterat av My (1D Novell)

Haha ååh, vill inte ens tänka tanken. De e så grymt pinsamt! hahah ;) Men ändå.. Tänk om de var med 1D killarna.. Drömmen ju! Herregud vad jag bara vill känna dem på det viset Natasha gör :(

Sv; men du! sannasrum.blogg.se/bloggtips, kika in där.. Hon har jättebra tips och videor och allt så man förstår jättebra! :D

2013-06-25, 13:52:09
URL/Bloggadress http://novellermedonedirection.blogg.se
Kommenterat av One Direction - Novellblogg - Covermeup

Superbra! :) Läs gärna min novell, Your my kryptonite på min blogg covermeup.blogg.se X

2013-06-25, 19:09:52
URL/Bloggadress http://covermeup.blogg.se
Kommenterat av Ida

Bästa jag jag läst! Åh älskar denna novell

2013-06-26, 11:54:47
Kommenterat av Matilda

Började läsa igår och har läst alla kapitel nu! Så begåvad du är! :D

2013-06-26, 13:21:06
Kommenterat av Matilda

Började läsa igår och har läst alla kapitel nu! Så begåvad du är! :D

Svar: Nämen oj, det var inte illa.. Jag hade aldrig orkat läsa ikapp så många delar. :o Haha, men vad roligt att du gillar den och tack så mycket! :D
One D Tales

2013-06-26, 15:21:56
Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: