Safe - Del 19

06 Oktober 2013, 23:08
Tidigare:
I nyktert tillstånd vad det ibland svårt att motstå Harry, men nu när jag var rejält påverkad av alkohol var det omöjligt. Ingenting annat fanns i mina tankar nu när jag försvann in i ett halvsovande tillstånd. Inte Rob, inte Alexa, inte skolan som jag skippat fyra dagar i rad nu. Bara Harry.
 
 
→ Cassie ←

  "If you as much as lay one hand on her, I will make sure you regret it."
  Jag vaknade utav Freds höga röst. Han använde en väldigt varnande ton och det tog inte många sekunder innan jag kom ihåg vart jag var och med vilka.
  "Was that a threat?", frågade Harry med en mycket lägre ton, förmodligen för att han trodde att jag fortfarande sov mot hans axel. Jag övervägde att sätta mig upp och låta de veta att jag var vaken, men när jag insåg att jag knappt orkade röra ögonlocken så låg jag istället kvar och fortsatte blunda. Dessutom skulle deras samtal förmodligen ta slut om de visste att jag hörde, och jag ville ju höra det här.
  "I'm just looking after her", svarade Fred och det rådde ingen tvivel om att han inte gillade att jag skulle spendera natten hos Harry. Hans omtanke fick mig att le lite "Don't make me regret calling you tonight", lade han sedan till och jag kände hur Harry rörde på sig lite bredvid mig, min chansning var att han skrattade tyst.
  "Who was that guy earlier?", frågade Fred sedan, när han förstod art Harry inte tänkte säga någonting mer o det förra samtalsämnet.
  "Don't worry about it."
  "Of course I worry about it. He made it pretty clear this wasn't the last time he saw Cassie", sa Fred irriterad och jag kände att Harry placerade en beskyddande hand på mitt hår. Den lilla beröringen fick mig att vilja ställa mig upp och springa ett maraton, så mycket energi fick jag. Istället knöt jag bara ena handen. Tidigare hade jag inte märkt att den handen låg innanför Harrys tröja, på hans mage. Nu när jag rörde på den förstod nog Harry direkt att jag var vaken, för han harklade sig lite och såg ner på mig.
  "I think we should get inside", sa han och jag öppnade nu ögonen och nickade lite.
  "Yeah..", mumlade jag och satte mig upp, vilket fick det att snurra lite i huvudet. "Goodnight", sa jag sedan och lutade mig fram för att ge Fred en snabb puss på kinden innan jag makade mig över till andra sidan av baksätet och klev ur bilen.
Så fort jag reste mig upp ökade snurret i huvudet, men jag lyckades ändå rätt enkelt ta mig runt bilen och upp på över den lilla kanten som skiljde vägen från trottoaren.
  "Come on now, Harry. It's freezing", klagade jag, även om jag inte frös alls. Harry satt kvar i bilen några sekunder till och jag såg att hans mun rörde på sig snabbt när han pratade med Fred.
  När Harry sedan kom ur bilen och Fred körde iväg vinkade jag hejdå till honom och väntade tills Harry kom ikapp mig. Vi gick tysta mot hans port, sida vid sida, men utan att röra vid varandra. Återigen spred sig lust inom mig. Samma lust som jag inte hade lyckats motstå för 20 minuter sedan i bilen.
  När Harry gjorde en simpel rörelse för att stoppa ner sin hand i fickan och fiska upp någonting - nyckel förmodligen - var plötsligt hans underarm emot min och det var allt som behövdes för att jag skulle tappa självkontrollen.
  Jag flyttade mig närmare honom så att hela min arm rörde i Harrys - desperat efter mer kontakt - och han verkade känna ungefär detsamma som mig, för han vände sig mot mig och flyttade sig närmare så att våra bröstkorgar nästan rörde varandra.
  Jag drog in ett djupt andetag och trodde nästan att mina ben skulle ge vika när Harry lutade sig fram, strök undan mitt hår från ena sidan av min hals och började kyssa, suga och små bita på den tunna huden.
  "Harry", gnällde jag och tryckte lätt med mina händer emot hans bröstkorg för att han skulle sluta. Det var inte det att jag inte gillade det, det blev bara för mycket. Om allting hade snurrat tidigare så var det som om jag satt i en karusell nu, och i samma stund som Harry fick tag i en känslig hudbit och sög hårt på den - det skulle garanterat synas imorgon - kände jag hur välbehaget i min mage övergick till ett illamående som steg i halsen.
  "Harry", klagade jag igen och han måste ha hört på min röst att någonting var fel, för han rätade på sig och såg oförstående på mig.
  Jag hann inte säga något som förklaring utan vände mig bara om och hukade mig ner i blomrabatterna som var fint placerade längs med hyreshuset där Harry hade sin lägenhet. När jag sedan kräktes rejält kände jag två varma händer vid min nacke, som samlade upp mitt hår och höll bak det.
  "Sorry", mumlade jag sedan förläget och torkade mig över munnen med baksidan av handen. Då var den stunden förstörd, för ingen människa på hela jorden skulle ju ens vilja vara i närheten av att kyssa mig just nu.
  "It's just the alcohol showing off", sa Harry lättsamt och släppte mitt hår som föll ner i lockar på båda sidorna om mitt ansikte och över min rygg. Jag reste mig upp igen och genast blev huvudet extra tungt och jag vinglade till rejält när jag trampade snett i mina klackar.
  "Woops", mumlade Harry förvånat, samtidigt som han fångade upp mig med ena armen runt min midja. "Maybe you had a little too much tonight", konstaterade han och jag mumlade ett "mm", till svar medan jag koncentrerade mig på att återfå balans igen.
  "You need to sober up, or you're gonna have a big hangover tomorrow. Come on, let's go inside and get a lot of water and coffee in you." Medan Harry pratade återfann jag faktiskt balansen och kunde därav göra motstånd när han försökte styra in mig i trapphuset.
  "No. Not inside. I just need fresh air, something to eat and a lot of coke", sa jag och Harry såg skeptiskt på mig, men när jag nickade gav han sig och stängde dörren igen.

  "Okay. There is a Mc' Donalds a few blocks away."

 

 

  Jag hade ingen aning om hur lång tid det hade tagit, men två kräkningar, en hamburgare, en massa coola och ständigt småpratande senare var jag och Harry återigen utanför hans lägenhet.
  När vi började gå tillbaka från parkbänken där vi suttit och ätit hade det börjat göra för ont i mina fötter, så jag hade tagit av mig klackarna och insisterat på att gå barfota, men det hade inte Harry tyckt var en bra idé. 'You might step on glass, or get a cold'; hade han sagt och av någon anledningen spelade det ingen roll vad jag tyckte för han hade då tagit av sina egna skor och gett de till mig. Nu hade jag alltså på mig ett par alldeles för stora skor medan Harry gick med endast sina strumpor och bar mina klackar i ena handen. Han hade också gett mig sin kavaj när jag oavsiktligt ryst till utav en vindpust.
  "You sober yet?", frågade han när han öppnade farstu dörren och jag passerade honom på väg mot trappan.
  "Soberer", svarade jag med ett påhittat ord. Jag var långt ifrån nykter, men inte alls lika full som jag varit när Fred släppte av oss.
  "I guess that will do", skrattade Harry bakom mig och jag såg bak över axeln. Hans skrattgropar var fullt synliga, håret var lite omtumlat utav den lätta vinden ute och det syntes tydligt i hans ögon att han var trött. Att kalla honom snygg var en underdrift. Harry var vacker.
  Att titta bak samtidigt som man gick upp för en trappa - full dessutom - var visst inte världens bästa idé. Jag lyckades trampa på kanten av ett trappsteg och därav tappa balansen för säkert 20:e gången den här kvällen.
Självklart var Harrys händer på mina höfter och stoppade fallet innan det ens hade börjat.
  "Don't get distracted", skrattade han lågt i örat på mig och jag rös längs med hela ryggraden. Hans närhet gjorde det så pass svårt att tänka, att jag inte ens hade tid att rodna över att han ertappat mig med att stirra - och att jag dessutom nästan ramlat på grund av det.
  "Then don't distract me, Styles", fnittrade jag och slöt ögonen. Jag kunde inte förmå mig själv att gå ifrån hans grepp, så därför stod jag bara kvar med hans händer på mina höfter.
  "You know, I should probably be the one saying that", konstaterade Harry och jag förstod genast att han syftade på vad jag hade gjort i bilen.
  "Oh, that..", mumlade jag och hade tänkt fortsätta säga något mer, men jag tappade helt bort mig när Harry återigen hittade ner till min hals med sina läppar.
  "I ne..", började jag med avbröt mig själv med ett tyst gny när Harrys tänder nöp till på det ömtåliga stället där han tidigare hade sugit rejält. Han hade hittat min svaga punkt, som jag själv inte ens hade vetat att jag hade. "I never thought you would be so easily effected by girls", avslutade jag min retsamma mening när Harrys tänder och läppar lämnade min hals några sekunder.
  "Oh, I'm not", lovade Harry säkert och jag förstod inte vad han menade, för i bilen hade jag fått helt andra signaler. "Only when it's you, beautiful", viskade han dovt, och nu var plötsligt hans röst rakt i mitt öra. Detta fick mig att tappa allt.
  Jag vände mig snabbt om och hann bara se Harry i ögonen en dryg sekund innan han drog mig mot sig och pressade sina varma läppar emot mina. Eftersom han stod på ett trappsteg längre ner än mig blev vi lite mer jämna i längd och det gjorde det hela mycket enklare.
  Att Harrys läppar emot mina skulle kännas bra hade jag redan räknat ut, men att det skulle kännas så här bra hade jag aldrig kunnat föreställa mig. Det tog inte länge alls förrän min ena hand var i hans hår och den andra platt pressad emot hans bröstkorg. Harry hade en utav sina stora händer på den nedre delan av min rygg, där han lätt pressade mig mot sin egen kropp, och den andra hade lirkat sig in under både hans kavaj och min tröja, där den nu smekte upp och ner längs med min vänstra sida.
  Plötsligt stelnade vi båda till när en dörr öppnades några trappor upp och steg började gå nerför trapporna.
  "Maybe we should..", mumlade Harry emot mina läppar och jag nickade innan han hunnit avslutade meningen. Tätt intill varandra tumlade vi upp för de sista trappstegen och när vi sedan stannade utanför Harrys dörr lämnade hans läppar mina. Jag övergick till att kyssa hans nyckelben medan han fumlade upp låset och sedan öppnade dörren.
  "Get in", beordrade han när dörren var öppnad och jag lydde genast och gick in i hallen. Jag klev ur de stora skorna och när Harry också var innanför dörren drog han igen den bakom sig.
  Jag vände mig mot honom igen och möttes utav ett par gröna ögon som i princip tindrade av lust. På något sätt påminde det mig om hur Rob brukade titta på mig och långt inuti mig själv kände jag skulden krypa fram.
  Trots att jag nu visste att det här var fel kunde jag inte göra något annat än att kyssa tillbaka när Harry backade upp mig mot väggen och pressade sina läppar emot mina. Jag strök med handen ner för hans rygg och tänkte ta mig in under hans tröja och göra samma sak där, fast den för stora kavajärmen gjorde det hela komplicerat.
  "Get out of that already", muttrade Harry när han märkte mitt problem och jag försökte med ena handen böka av mig kavajen, men tydligen gick det för sakta, för Harrys händer var genast där och lirkade ut mina armar ur den innan han släppte ner den på golvet.
  "Is this really a good idea?", hann jag fråga innan Harrys läppar intensivt tystade mig.
  "Of course it is", mumlade han och vände på oss båda två innan han gick mot sitt sovrum, med mig backande framför honom. Jag var verkligen inte beredd på att det skulle vara en hög tröskel i dörröppningen, så jag snubblade på den och föll baklänges. Harry gjorde sitt bästa för att rädda situationen, men när han grep tag i mig lyckades jag få med mig honom neråt. När vi slog emot golvet lyckades Harry på något sätt dämpa fallet lite med sin ena arm, men jag hade ändå i princip hela hans vikt över mig.
  "Shit", muttrade Harry och såg ner på mig. "You okay?".
  Jag kände efter lite och nickade sedan samtidigt som jag fnittrade fram ett: "Think so". Det gjorde lite ont i bakhuvudet, ryggen och i ena armbågen, men det var inte så farligt.
  "You mind moving..?", frågade jag ansträngt efter en liten stund, när syret i mina lungor började ta slut och jag inte riktigt kunde andas ordentligt på grund av trycket utav Harrys kropp.
  "Actually, yes. I do mind", svarade Harry och kysste mitt käkben, samtidigt som han stödde upp sig själv på sin ena arm så att jag kunde andas igen.
  "We should just.. Just go to sleep", fick jag fram och försökte vända undan mitt huvud ifrån honom.
  "You have to be kidding me? After your game in the car you can't deny me now Cassie", konstaterade Harry med en skämtsam ton, men samtidigt hörde jag att han på sätt och vis menade det.
  Jag öppnade munnen för att säga emot honom, men hans hand som sökte sig in under min tröja och petade mig i sidan hindrade mig.
  "No!", utbrast jag och hävde mig upp på armbågarna när jag förstod vad som var på väg att hända, men jag var försent ute. Jag hann inte ställa mig upp, för Harry tryckte ner mig mot golvet igen innan han började kittla mig.
  "No... Harr.. Stop!", tjöt jag och vred mig frustrerat under honom för att ta mig undan. "Not.. Acceptable!"
  "Beg for it", flinade Harry ovanpå mig samtidigt som han fortsatte tortera mig på de allra känsligaste ställena.
  "Please, Harry. Stop! I... I can't breathe!", halv skrek/halv skrattade jag och han höjde på ögonbrynen. Det var tydligen inte bra nog.
  "Pretty, pretty please", försökte jag igen mellan skrattattackerna. Till min lättnad slutade hans fingrar plåga mig och jag drog ett djupt andetag för att fylla lungorna med luft.
  "Good enough", sa Harry nöjt och böjde sig ner och lämnade en blöt puss på min blottade mage innan han drog ner min tröja.
  "But I ment what I said..", mumlade jag sedan och hävde mig upp på armbågarna så att jag kunde se på Harry. "I'm not gonna sleep with you."
  Med hjälp av en smidig rörelse tog sig Harry enkelt upp på fötter och höll fram händerna mot mig.
  "I know", svarade han med en ton som fick det och låta som om han hade vetat det hela kvällen. Jag tittade förvånat på honom när jag tog tag i hans händer och, med hans hjälp, tog mig upp från golvet.
  "Em.. Good", sa jag och såg ner på mina händer i hans, som var väldigt mycket större, innan jag släppte honom och gick ut från sovrummet.
"I'll sleep on the..", hann jag säga innan Harry tog tag i min ena hand, drog mig tillbaka till honom och länkade ihop mina läppar med hans egna.
  De tidigare kyssarna hade varit lustfyllda och nästan aggressiva, men det här var något helt annat. Den här kyssen var så passionerad och känslofull att den drog andan ur mig totalt. Jag visste inte ens vad jag gjorde nu, det var som om det var någon helt annat kraft än min hjärna som styrde mig. Min tungspets drog en linje längs med Harrys underläpp i hopp om att få komma in i hans mun för ännu mer kontakt, men så fort jag handlade på det viset avslutade Harry kyssen och såg mig djupt i ögonen.
  "I know that you want to, and I know that you will. Just not tonight."


Det var tänkt att den här skulle upp i torsdags/fredags, eller när det nu var.. Men tydligen hade den inte kommit upp. :o Jaja, här är den i alla fall. ♥
Kommenterat av Jennifer

Jätte, jätte bra! :D

Svar: Jätte jätte stort tack! :D
One D Tales

2013-10-07, 00:56:38
Kommenterat av Ida

Åh så bra! MERMERMER!!!

Svar: Tackar! I will try to write soon. :)
One D Tales

2013-10-07, 10:45:30
Kommenterat av Berättelser om One Direction

Lika bra som aldrig jag älskar denna!<3

Svar: Tack! <3
One D Tales

2013-10-07, 13:38:47
URL/Bloggadress http://berattelsermedonedirection.blogg.se
Kommenterat av My (1D Novell)

alltså aaw, nu gråter jag typ? hela det här kapitler var underbart och jag har säkert sagt det tusen gånger med orden "bästa delen hittills", men aa.. De är ju de, det blir bara bättre och bättre och du är så otroligt grym, älskar denna novell och jag finner inga ord till hur bra du skriver. Åh, nu vill jag bara att de ska komma en ny del och att det snart blir Harry och Cassie, åh vad jag älskar dom!

Svar: Ååååh, vad roligt att du gillar det jag skriver! Det gör mig så otroligt glad att höra dig säga det, oavsett hur många gånger jag hör det! :')
One D Tales

2013-10-07, 17:51:47
URL/Bloggadress http://novellermedonedirection.blogg.se
Kommenterat av Matilda

Gawd vad braaaa!!!!

Svar: Tack så jätte mycket!
One D Tales

2013-10-07, 19:17:47
URL/Bloggadress http://matildasavelind.blogg.se
Kommenterat av Linnéa

Åh så himla bra!
Du skriver jättebra, man vill bara fortsätta läsa och läsa. Jag längtar tills nästa del kommer och jag hoppas det blir snart :D

Svar: Tack så jätte mycket, söta du! :D
One D Tales

2013-10-15, 22:46:22
Kommenterat av Ida

Längtar så mycket till nästa kapitel

Svar: Vad roligt. Förlåt att det tog så länge. ^^
One D Tales

2013-10-20, 19:49:25
Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: